Șapte studenți din cadrul unor universități din țară și de peste hotare își vor efectua practica de stagiu în cadrul Centrului Național Anticorupție
27.06.2024 396 Accesări  

Centrul Național Anticorupție va găzdui șapte studenți din cadrul unor universități din țară și de peste hotare care își vor efectua practica de stagiu timp de două luni. Tinerii stagiari vor fi încadrați în subdiviziunile care desfășoară activități anticorupție, de cooperare internațională și recuperare a bunurilor infracționale. 

Tinerii, însoțiți de reprezentanții Delegației Uniunii Europene, care finanțează acest program, au avut o întrevedere cu directorul CNA, Alexandr Pînzari, care le-a urat succes și i-a îndemnat să se implice cât mai mult în activitățile instituției.

Alexandr Pînzari: ”Suntem deschiși să vă ajutăm să înțelegeți munca noastră, să vă familiarizăm cu instrumentele de care dispunem și să vă încurajăm să veniți cu idei noi. Voi cunoașteți cel mai bine noile tehnologii, aveți cunoștințe necesare pe care le puteți aplica în practică, iar împreună vom încerca pe parcursul acestor luni să avem o colaborare benefică pentru ambele părți”.

Menționăm că cei 7 tineri sunt studenți ai universităților din România, Austria, Marea Britanie, Italia și Republica Moldova. Programul de stagiu are un termen de 2 luni și se va încheia pe data de 23 august.

 

 

Copyright © 2024 Centrul Național Anticorupție