30 de voluntari anticorupție din întreaga țară participă la Tabăra de vară „Tinerii pentru Integritate 2024”, organizată de CNA
15.07.2024 451 Accesări  

 

Centrul Național Anticorupție, cu suportul GIZ Moldova, anunță lansarea Taberei de Vară „Tinerii pentru Integritate 2024”, care se desfășoară în perioada 14 - 20 iulie 2024. Această inițiativă este parte a Proiectului „Consolidarea Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cu suportul financiar al Uniunii Europene,  având ca scop promovarea valorilor integrității și responsabilității în rândul tinerilor.

Tabăra de vară „Tinerii pentru Integritate 2024” reunește 30 de tineri voluntari anticorupție ai CNA din întreaga țară, oferindu-le oportunitatea de a participa la ateliere interactive, sesiuni de instruire și activități de grup, menite să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru prevenirea corupției și promovarea integrității. Participanții vor avea ocazia să învețe de la experți în domeniu naționali și internaționali, să discute provocările actuale și să dezvolte soluții inovatoare pentru a promova integritatea în comunitățile lor.

În cuvântul de salut, directorul adjunct al CNA, Alexandru Savca, i-a îndemnat pe tineri să profite de oportunitatea de a petrece o săptămână alături de specialiștii în domeniu, de a învăța de la ei și de a descoperi noi căi de realizare în carieră.  „Suntem deschiși să susținem astfel de inițiative care încurajează tinerii să devină modele de integritate în comunitățile lor. Este esențial să investim în educația și formarea tinerilor, pentru a construi un viitor fără corupție cu o cultură solidă a integrității în societatea noastră” a declarat vice-directorul CNA.

GIZ Moldova, prin intermediul proiectului „Consolidarea Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, continuă să sprijine eforturile de prevenire și combatere a corupției, promovând transparența și responsabilitatea în sectorul public.

 

 

 

Copyright © 2024 Centrul Național Anticorupție