Bilanțul Campaniei „Denunță! Atitudinea ta contează” pentru municipiul Chișinău
13.08.2021 1346 Accesări  

Campania de informare cu genericul „Denunță! Atitudinea ta contează" desfășurată de către IGP și CNA, desfășurată în municipiul Chișinău în perioada 27 iulie - 12 august 2021, s-a încheiat cu succes.

Astfel, peste 360 de angajați din cadrul Inspectoratelor de Poliție Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana, Râșcani și Direcția Poliție a capitalei au fost instruiți de ofițerii Direcției educație anticorupție a CNA, Direcției Prevenirea Corupției a IGP, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică a IGP și Voluntarii Anticorupție ai CNA.

Agenda instruirilor a inclus, și de această dată, subiecte ce țin de măsurile de consolidare a integrității în mediul instituțional, procedurile de denunțare a actelor și manifestărilor de corupție, influențelor necorespunzătoare, conflictelor de interese, a cadourilor și modul de depunere a avertizărilor de integritate.

Totodată, ofițerii și voluntarii anticorupție au răspuns la întrebările cetățenilor despre fenomenului corupției, mecanismele de denunțare a actelor de corupție și au distribuit materiale informative conducătorilor auto.

Menționăm că, săptămâna viitoare, activități similare vor continua în subdiviziunile teritoriale ale MAI din ale orașe ale țării.

 

Copyright © 2021 Centrul Național Anticorupție